Известие

Collapse
No announcement yet.

Актуализирани карти за навигация за 2016г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
    При мен показва кординатите когато няма диск.
    И при мен това излиза и като се движа,се вижда ,че координатите се променят....това малко ме обнадеждава,че може би ГПС-а ми работи,но все пак не съм сигурен.

Първоначално публикувано от svejest1 Покажи съобщение
    Вероятно картата на Финландия не е в този файл.Пробвай с някой от другите / примерно 7 или 8 позиция/. Когато си на atlas или map, трябва да ти показва улиците в района.
    Според мен картата си е в ред,защото когато започна да пиша даден адрес,отляво в един момент ми излизат градове или улици със започнатите букви,демек за улеснение....това ме навежда на мисълта,че картата е вярна(щом ми излизат финландски градове и улици).

Нещо в настройките да не би да трябва,ако на някой му се занимава да направи снимки в настройките му,да видя кое как е при работеща навигация. Zoom-а ми излезе 50км...толкова ли е нормалното?
    В книжката на навигацията нищо не ми помага.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      И при мен това излиза и като се движа,се вижда ,че координатите се променят....това малко ме обнадеждава,че може би ГПС-а ми работи,но все пак не съм сигурен.

Според мен картата си е в ред,защото когато започна да пиша даден адрес,отляво в един момент ми излизат градове или улици със започнатите букви,демек за улеснение....това ме навежда на мисълта,че картата е вярна(щом ми излизат финландски градове и улици).

Нещо в настройките да не би да трябва,ако на някой му се занимава да направи снимки в настройките му,да видя кое как е при работеща навигация. Zoom-а ми излезе 50км...толкова ли е нормалното?
      В книжката на навигацията нищо не ми помага.
      При мен е 200метра!

---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

Пробвай да запишеш нов диск с ниска скорост, и най добре преди това изтегли наново картата, защото може файлът да не се е свалил коректно?

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

А други сд дискове вървят ли нормално?
      Last edited by stu; d.m.y г., 19:21.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Минималния зуум при мен си е 50м.Утре,ако мога да се докопам до гаража ще нащракам и снимки.
        159 SW 2.4 Jtdm 2007
        156 TS 1.8 1999
        Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

След въвеждане на адрес и му дам да изчисли маршрута до тука стигам?!
          Attached Files

Comment

Вкарай диска, натисни MAP, дай зуум 200 км. и според мен ще се разбере дали е объркана картата, защото на мен ми показва Италия, Словения и др.
            Last edited by stu; d.m.y г., 00:25.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
              Вкарай диска, натисни MAP, дай зуум 200 км. и според мен ще се разбере дали е объркана картата, защото на мен ми показва Италия, Словения и др.
              На всички зумове е едно и също,дефакто-нищо,като на снимката по-горе.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                На всички зумове е едно и също,дефакто-нищо,като на снимката по-горе.
                При мен първия път беше така, но бях записал грешна карта. Има ли как да провериш диска на друга навигация дали ще даде същото. Може това да е причината. За съжаление тогава не съм търсил улици, за да ти кажа дали ги откриваше или не. Иначе довечера ще направя един клип (стига да не забравя) с пуснаке на навигацията и всички настройки и ще ти го изпратя.

Comment

При мен на картата 2015-216г на България, често даваше ерор цд, един път тръгваше, после 5пъти грешка. Диска рязко хвръкна през прозореца. Наскоро почистих лещата със памуче и спирт, направих ново цд, на което отново дава грешка и изобщо не тръгва, но пък на картата за 2013г върви винаги без проблем. Честно казано незная къде е проблема, диска е записан с уин7 на ниска скорост също като този дето хвръкна през прозореца. Тия дни ще запиша нов диск със същата карта, изтеглих го наново поради съмнение че антивирусната е хапнала някой файл.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Явно проблема е в моя телевизор,с други карти положението е същото.Дали да не трябва едно ново ъпдейтване на файруеъера или там както му казвате? Тъпото е,че като няма диск,няма никакви координати,нито намерени сателити?!

ПС В пост 91 съм с диск,затова казвам там,че координатите се променят....но само толкова.
                    Last edited by undy; d.m.y г., 18:24.

Comment

• Имаше някой хуйни дето не работят без да е запалена колата (може и контакт). Примерно не можеш да базикаш някой опции, да сверяваш часовника въпреки че даваш ОК накрая и т.н., неказвам че е това но пробвай.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Преди малко ъпдейднах отново,сет-ъп,езици....всичко както трябва.
                        Пробвах на контакт,на запалено,на изгасено....всякак.Е карти не тръгват...
                        Баах мааму....не хваща никакви сателити......макя му и трън....

Ето как е без и със карта:
                        Attached Files
                        Last edited by undy; d.m.y г., 07:52.

Comment

• бацета, някой да шерни картата за източна Европа.. прецаках Диска..
                          sigpic
                          Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщение
                            бацета, някой да шерни картата за източна Европа.. прецаках Диска..
                            RT3 2016-2017 - http://filecrypt.cc/Container/C642763BAB.html Тук са всички карти. Тегли си която искаш

За да ви покаже картата се разходете малко докато навито Ви локализира. И при мен не ми показваше нищо, но като видях че съм на нули и покарах 10 мин. тръгна
                            Last edited by oem; d.m.y г., 14:59.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Тая синя гама в тази навигация .... Таблото бяло с червено и навигацията синя

Не можем ли да си избираме цветове на навито ?
                              Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                Преди малко ъпдейднах отново,сет-ъп,езици....всичко както трябва.
                                Пробвах на контакт,на запалено,на изгасено....всякак.Е карти не тръгват...
                                Баах мааму....не хваща никакви сателити......макя му и трън....

Ето как е без и със карта:
                                Трябва да ти дава че картата е налична. И пак може да ти пише нули. Тогава само трябва да покараш, за да намери спътниците.

При теб може да трябва да се обнови фърмуера.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X